arrow_right [#349]

Avaa taloudenhallinnan
uusi lukuKaikki taloushallinnon työkalut yhdessä helppokäyttöisessä verkkopalvelussa.

Ketteröidy

Alan nykyaikaisimmat ja ketterimmät palvelut talousosastosi käyttöön.

Tehosta

Vähemmän manuaalisia kirjanpidon rutiineja.

Keskity

Keskitetty ja helppokäyttöinen taloushallinto vapauttaa aikaa käyttöösi.

Varaa esittely arrow_right [#349]

EmCe 365 selitettynä 50 sekunnissa:

Siirry taloudenhallinnan uuteen lukuun

EmCe 365 on taloudenhallinnan ketterä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu, joka säästää yrityksen talousosaston aikaa ja tekee taloudenhallinnasta täysin uudenlaisen palvelukokemuksen. Se automatisoi ja suoraviivaistaa taloushallinnon prosesseja ja vähentää manuaalisia rutiinitehtäviä. EmCe 365 skaalautuu liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Verkkopalvelu myös mahdollistaa tiedon jakamisen yrityksen sisällä hallitusti juuri oikeille käyttäjille.

Koko talousosasto yhdessä osoitteessa

EmCe 365 keskittää yrityksen taloushallinnon selkeästi yhteen paikkaan. Verkkopalvelu tukee kaikkia laitteita pöytäkoneista tabletteihin ja älypuhelimiin. Näin kaikki taloushallinnon oleelliset työkalut, luvut ja tapahtumat ovat keskitetysti käyttäjän käden ulottuvilla – milloin ja missä tahansa. Pilvipalveluna toimiva EmCe 365 ei vaadi erillisiä laitehankintoja tai ohjelmistopäivityksiä.

Johda reaaliaikaisella tiedolla

EmCe 365 tarjoaa reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen ja sen avanlukuihin toimintokohtaisilta näkymiltä. Visuaalisesti selkeistä ja ymmärrettävistä graafeista hahmotat yrityksen tilanteen nopeasti yhdellä silmäyksellä. Kuukausittaisten raporttien kasaamisen sijaan talousosastolla vapautuu aikaa tiedon analysointiin. Tämä kaikki auttaa johtoa ohjaamaan liiketoimintaa paremmin.

Oikeat tiedot oikeille henkilöille

EmCe 365 -verkkopalvelun kautta yrityksen talousosasto voi jakaa raportteja sekä muuta taloustietoa hallitusti ja helposti oikeille käyttäjille. Tämä parantaa yrityksen liiketoiminnan läpinäkyvyyttä ja tehostaa taloushallinnon prosesseja. EmCe 365 antaa käyttöösi täysin uudenlaisen, ketterän taloudenhallinnan käyttökokemuksen. Milloin ja missä ikinä talousosasto sitä tarvitsee.

Avaa uusi luku nyt

Varaa maksuton tapaaminen myyntiedustajamme kanssa, tutustu EmCe 365 -palveluun ja keskustele sen sinulle tuomista eduista. Halutessasi voit buukata myös videotapaamisen.

Pasi Kiikkinen Myynti

Mikä on sinun yrityksesi talouden luku?

Vastaa viiteen kysymykseen ja katso, miten sujuva taloushallinto tehostaa liiketoimintaasi. Pikainen ja kevyt testi vie noin 30 sekuntia aikaasi.

Tee testi arrow_right [#349]